You are here
Home > Tenis > „ODVRATNO!“ Novak Đoković van sebe posle šokantnog poraza u Monte Karlu!

„ODVRATNO!“ Novak Đoković van sebe posle šokantnog poraza u Monte Karlu!


Novak Đoković je doživeo šokantan poraz u 3. kolu mastersa u Monte Karlu i nije skrivao razočaranje zbog toga.

Noleta je savladao Danijel Evans u dva seta, i to posle potpuno neočekivanog izdanja srpskog asa, a o tome je upravo i Nole govorio.

Nedugo nakon što je meč završen, on se ovako obratio javnosti:

Novak Đoković

Foto: SEBASTIEN NOGIER / EPA;

Novak Đoković

„Najpre da kažem da je on zaslužio pobedu. Igrao je s većim kvalitetom, a i bolji je bio u odlučujućim momentima. Iskreno govoreći ovo je bio jedan od mojih najgorih mečeva, bar koliko ja mogu da se setim, u poslednjih nekoliko godina. Osećao sam se odvratno na terenu, ukupno gledajući. Ništa nije funkcionisalo! To vam je jedan od ‘onih dana'“, započeo je Nole kratak intervju na igralištu teniskog kompleksa u Monte Karlu.

Tome je dodao i sledeće:

„Prosto, bilo je ovo jedno očajno izdanje. Ne mogu nijednu jedinu pozitivnu stvar da izvučem iz ovog meča. Stvarno mi je ostao gorak osećaj kada sam na ovakav način napustio teren“, istakao je Novak Đoković.

A što se tiče Britanca…

„On je vrlo zanimljiv za gledanje, ali ne baš i za igranje. Nije ‘odrastao’ na šljaci, ali način na koji igra na toj podlozi sličnog je kvaliteta kao i na drugim. Danijel Evans je veoma dobar teniser, u to nema nikakve sumnje“, pohvalio je Nole na kraju 33. igrača sveta.

VIDEO: Novak Đoković o vakcinama i karantinu na konferenciji u Monte Karlu

Source link

Slicni artikli

Top