You are here
Home > Košarka > MARINA KOMANDOVALA POČETAK Кošarkašice počinju pripreme za Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre

MARINA KOMANDOVALA POČETAK Кošarkašice počinju pripreme za Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre


Ženska košarkaška reprezentacija Srbije počela je pripreme za predstojeće leto u kome će nastupati na dva velika takmičenja – Evropskom prvenstvu u Valensiji i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

– Počinje jedan od najkompleksnijih perioda u mom dosadašnjem radu sa reprezentacijom Srbije. U uslovima pandemije koja traje već više od godinu dana, pripremamo se za dva takmičenja u kratkom periodu, a oba imaju ogroman značaj – Evropsko prvenstvo na kome ćemo braniti medalju, ali i tražiti plasman na kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a onda samo mesec dana kasnije i Olimpijske igre koje treba da predstave krunu karijere svake reprezentativke – rekla je selektorka Srbije Marina Maljković za sajt КSS-a.

Dodala je i ovo:

Foto: Mladen Šurjanac / RAS Srbija

Košarkašice Srbije

– Svesne smo važnosti, ali i aktuelne situacije, sigurno da ćemo se u narednom periodu dobro spremiti, kako bismo u svakom datom momentu utakmica pružile maksimum i prikazale najbolju moguću reakciju –

Grupa mlađih košarkašica predvođena iskusnim Dajanom Butulijom, Nevenom Jovanović i Majom Miljković treniraće narednih 15 dana u Zemunu u dvorani „Vizura sport”.

VIDEO: Košarkašice i bebe

Source link

Slicni artikli

Top