You are here
Home > Fudbal > Legendarni fudbaler IZAŠAO IZ BOLNICE! De Rosijev opravak ide nabolje, ali i dalje nije dobio negativan test!

Legendarni fudbaler IZAŠAO IZ BOLNICE! De Rosijev opravak ide nabolje, ali i dalje nije dobio negativan test!


Nekadašnji italijanski reprezentativac Danijele De Rosi, izašao je iz bolnice nakon komplikacija koje je imao sa koronavirusom.

Legendarni fudbaler Rome je u ovoj zdravstvenoj ustanovi proveo četiri dana, jer mu je bila konstatovana upala oba plućna krila.

Oporavak je prošao dobro, iako su mediji u prvi mah preneli informaciju da je nekadašnji fudbaler u teškom stanju, što je on demantovao.

Foto: SABETTA BARACCHI / EPA;

Danijele de Rosi

De Rosi je sada dobio dozvolu da oporavak nastavi kod kuće jer mu se stanje popravilo, iako nije dobio negativan test na virus.

– Došao sam u bolnicu jer sam imao mnogo simptoma koji se nisu smanjivali, štaviše, stanje mi se pogoršavalo. Na primer, ustao sam normalno sa stolice, a onda se umalo onesvestio, u ušima mi je zvonilo, kao da više nisam bio prisutan… Uplašio sam se i zatražio pregled. Ispostavilo se da imam obostranu upalu pluća, ne na nekom visokom nivou, ali prisutna je. Lekari su mi da skratim, rekli da u slučaju da nisam došao… mislim, nije ovo neki najstrašniji oblik Kovid-19, ali od toga ne bi trebalo da se lečim kod kuće, poručio je pre nekoliko dana De Rosi, koji je bio je pozitivan na testu prošle nedelje, nakon završetka reprezentativnog okupljanja.

Podsetimo, selekcija „azura“ je nedavno igrala protiv Severne Irske na svom terenu, a u gostima sa Bugarskom i Litvanijom. Od 80 članova u italijanskoj delegaciji, ukupno su osmorica igrača bila pozitivna, kao i 20 članova šireg tima.

Pored 37-godišnjeg trenera, pozitivni su Federiko Bernardeski, Leonardo Bonući, Alesio Kragno, Vinćenco Grifo, Alesandro Florenci, Marko Verati, Mateo Pesina i Salvatore Sirigu.

Video: Stefan postigao prvi gol nakon lečenja

Source link

Slicni artikli

Top