You are here
Home > Košarka > Samo radim ono za šta sam plaćen

Samo radim ono za šta sam plaćen


Jokić je vodio Denver do trijumfa sa 26 poena, 13 skokova i 14 asistencija, što mu je bio 13. tripl-dabl u sezoni, a 54. u karijeri.

„Hvala, stvarno ne znam šta da kažem. Samo radim svoj posao i ono za šta sam plaćen, pokušavam da to radim na najbolji mogući način. Ljudi valjda primećuju nešto“, počeo je Jokić razgovor sa našim Aleksandrom Žigićem.

Nagetsi su protiv „mamuza“ prokockali veliku prednost i malo je nedostajalo da budu kažnjeni.

„Jedna utakmica u kojoj smo mogli da imamo mnogo lakšu i mirniju završnicu. Vratili su se u utakmicu par puta, što zbog nas, što zbog njih. Imali smo mnogo grešaka, izgubljenih lopti… Mislim da svi moramo biti malo fokusiraniji i, kada je gusto i kada nam treba koš, moramo biti svi za jednog.“

Za vikend imaju dva teška ispita – utakmice sa Bostonom kod kuće i Golden Stejtom na strani.

„Za nas stvarno ne postoji nijedna laka utakmica, pošto čim tako uđemo u meč, mi gubimo 20 ili 30 razlike. Za mene ne postoji nijedna laka utakmica, nikada ne potcenjujem protivnika, koji god bio na tabeli. Dolazi nam Boston od kojeg smo izgubili u gostima pre nekih mesec dana, a onda putujemo na meč sa Golden Stejtom koji je uvek opasan i nezgodan. Videćemo šta će to doneti.

Mnogo se poslednjih dana piše i priča o različitom tretmanu srpskog igrača kod sudija, kao i činjenice da mu se ne sviraju brojni očigledni faulovi, ali on ne želi time da se bavi.

„Stvarno nemam komentar“, završio je Jokić za RTS.Source link

Slicni artikli

Top