You are here
Home > Fudbal > Mozzart daje najveće kvote: Lil 1,77, Ueska 2,20, Frajburg 2,70!

Mozzart daje najveće kvote: Lil 1,77, Ueska 2,20, Frajburg 2,70!

Portal logo

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog petka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru šampionata Francuske, Španije i Nemačke, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

MEC – LIL (PETAK, 21.00), DVOJKA 1,77

Brejk mora da se potvrdi. Uspeo je Lil u prošloj rundi da mimo svih očekivanja trijumfuje na Parku prinčeva nad Pari Sen Žermenom, u možda i ključnom meču u šampionskoj trci. Sada je sve u rukama Doga, koje imaju tri boda više od Svetaca, iako stvari nisu delovale ružičasto posle ispadanja iz Kupa upravo od PSŽ-a, a potom i poraza kod kuće od Nima. Činilo se da je to bilo sve od Lila, ali trijumf u Parizu pokazao je da još ima goriva u rezervoaru. Večeras Doge gostuju Mecu, koji je pregažen u proteklom kolu od strane Monaka i osvojio je samo jedan bod na četiri minula ligaška meča. Mec u poslednje vreme leži Dogama, budući da su ga pobedile u tri od prethodna četiri međusobna duela.

UESKA – ELČE (PETAK, 21.00), KEC 2,20

Jedna od ključnih bitaka Ueske i Elčea ove sezone. Dva tima razdvajaju svega dva boda i ozbiljno im je ugrožen status prvoligaša, ali je jasno da bi potenijalnim trijumfom Elče uspeo da se odlepi od zone ugroženih na pristojni pet bodova pred finalne bitke. Međutim, upravo takav scenario Ueska ne želi da dozvoli. Uzdaju se domaći u lošu formu rivala kada igra van svog stadiona. Poslednji put Elče je slavio u gostima još sredinom oktobra protekle godine. Od tada je sakupio svega četiri boda na 13 duela na strani. Međutim, Ueska je kod kuće uspela da zabeleži samo dve pobede, i to bi morala da promeni ukoliko želi da zadrži šanse za opstanak.

BILEFELD – FRAJBURG (PETAK, 20.30), DVOJKA 2,70

Bilefeld mora da se trgne ukoliko ima nameru da ostane u Bundesligi. Vremena je sve manje, a prva prilika je večeras protiv Frajburga. Arminija je pretposlednja na tabeli, i forma joj je zabrinjavajuća, sa svega jednom pobedom na 10 minulih duela u šampionatu. Naročito slabo Bilefeld deluje na svom terenu, pošto je na pet prethodnih domaćinstava osvojio tek bod i postigao samo jedan gol. Daleko od toga da gosti deluju zastrašujuće, ali Frajburg je uspeo da se pozicionira u sredini tabele i neophodno mu je još par bodova kako bi se obezbedio.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Source link

Slicni artikli

Top