You are here
Home > Fudbal > GO SE KRIO 14 sati ispod platna, ušunjao se na stadion u 7 ujutro! Poznati biznismen iz Granade NAG prekinuo meč Lige Evrope, španska policija ga odlično poznaje!

GO SE KRIO 14 sati ispod platna, ušunjao se na stadion u 7 ujutro! Poznati biznismen iz Granade NAG prekinuo meč Lige Evrope, španska policija ga odlično poznaje!


Sinoć se na meču Granade i Mančester junajteda u Ligi Evrope desio incident kada je na teren uleteo navijač bez odeće i počeo da trči po terenu.

Najpre je izgledalo da je u pitanju samo još jedan egzibicionista željan slave, a istostavilo se da je reč Olmu Garsiji, poznatom biznismenu iz Granade, koji je poznat i po tome što voli da sve radi bez odeće i to na javnim mestima.

Foto: Profimedia

Granada, FK Mančester junajted, golać prekimuo utakmicu

Uprkos utakmici bez publike, Olmo je uspeo da zaobiđe sve mere bezbednosti kako bi zakoračio na travu stadiona Los Karmenes i trčao s jednog kraja terena na drugi pre nego što ga je policija sustigla.

Sada je otkriveno i kako je to uradio: policija je izvestila da je Garsija uspeo da se ušunja na stadio oko 7 sati ujutru i da je čekao sakriven ispod platnenih pokrivača!

Dakle 14 sati je proveo sakriven samo dabi go istrčao na teren.

Granada, FK Mančester junajted, golać

Foto: Profimedia

Granada, FK Mančester junajted, golać

Garsija je više od deset puta kažnjavan od strane lokalnih vlasti zbog ovakvih “performansa”, a kako je više puta istakao, ovakvi potezi su posledica želje da “svetom zavlada mir” kao i “održivosti ljudi i životne sredine”.

VIDEO: Gde si poš’o? Sjajan potez Alekseja Pokuševskog

Source link

Slicni artikli

Top