You are here
Home > Fudbal > Stojković zove Piksija da vidi Markeca i Jojića i pecka Zvezdu: Primio sam jedan gol u šest derbija

Stojković zove Piksija da vidi Markeca i Jojića i pecka Zvezdu: Primio sam jedan gol u šest derbija

Portal logo


Golmanu se svaka greška broji, ali Vladimir Stojković može da se podiči time što je kroz karijeru napravio jako malih broj njih. Posebno siguran bio je kad je bilo najteže. Prosto, Partizanov golman je posebno inspirisan kada igra velike utakmice, pa i uoči 164. derbija sa Crvenom zvezdom puca od samopouzdanja.

Na konferenciji za novinare uoči ključnog okršaja u šampionskoj trci Stojković zato kaže da mu ama baš ništa ne znači to što će tribine stadiona “Rajko Mitić“ sutra biti prazne zbog pandemije korona virusa.

Ne znam što bi to bila prednost za mene. U poslednjih šest derbija sam primio jedan gol i kad je bilo navijača. Voleo bih navijače na tribinama i pun stadion. Ne samo zbog sebe, već zbog derbija i ljubitelja fudbala„, samouvereno će Stojković.

(2,55) Crvena zvezda (3,20) Partizan (2,85)

Takav je ne samo kad priča o sebi. Pokušava da nabujali optimizam prenese i na saigrače, pa se ne ustručava da pozove i novog selektora Srbije Dragana Stojkovića pozove na utakmicu da se i sam uveri o kakvom se kvalitetu radi u crno-belom timu. Hvaleći rivala, Stojković ne propušta da pohvali i svoje.

Iskoristio bih priliku da pozovem selektora da dođe na derbi i da vidi i neke naše igrače, ima tu igrača koji mogu da pomognu reprezentaciji. Neki recimo Lazar Marković i Miloš Jojić, ima jedno petorica ili šestorica igrača koji mogu da pomognu. Pošto ima igrača iz Zvezde (Milan Gajić, prim.aut.) i TSC-a (Marko Petković, prim.aut.), mislim da ima i Partizan igrače koji zaslužuju da budu tu“, kaže Stojković.

A o samom derbiju i borbi za titulu…

Kao što kaže šef, ako izgubimo, nemamo više nikakve šanse. Ozbiljna, takmičarska utakmca za nas, da vidimo gde smo“, jasan je Stojković.

Partizan zaista nema šta da izgubi.

Source link

Slicni artikli

Top