You are here
Home > Fudbal > Marković: Dužan sam da se vratim na leto u Olimpijakos

Marković: Dužan sam da se vratim na leto u Olimpijakos

Portal logo

„Ne znam da li postoji mogućnost da me Partizan otkupi“, priznaje mladi štoper

Za šest meseci od viška u Olimpijakosu do igrača kojeg crveno-beli iz Pireja vide kao veliku nadu za narednu sezonu.

Toliko Svetozar Marković igra ubedljivo u svom drugom mandatu u Partizanu, da grčki velikan planira da mu u narednoj sezoni da šansu, da ga računa kao jednog od štopera u timu.

Nadali su se u Humskoj da bi moglio da otkupe nazad igrača koji je ponikao u Partizanu, ali grčki mediji tvrde da ne postoje šanse da se to dogodi, jer u Olimpijakosu vide Markovića na pripremama, a onda i u sastavu za sledeću sezonu.

Kakav će tačno biti rasplet u junu, ni sam Sveta u ovom momentu ne zna.

Po ugovoru o pozajmici koji su sklopili Olimpijakos i Partizan, dužan sam na kraju sezone vratim i javim u grčki klub. Trenutno ne znam ni da li postoji mogućnost da me Partizan otkupi, kao što ne znam da li oni uopšte planiraju da me prodaju ili će me ostaviti u timu. Sve to ću saznati tek kada odem u Olimpijakos, sednem sa ljudima iz kluba i popričam o planovima za budućnost„, rekao je Svetozar Marković za klupski sajt.

Mladi štoper je od povratka u Partizan odigrao, na dva fronta, 21 utakmicu, a na čak 16 crno-beli nisu primili gol. Prošle nedelje je Marković postigao i pobedonosni gol za mladu reprezentaciju Srbije na prijateljskoj utakmici sa Turskom.

Source link

Slicni artikli

Top