You are here
Home > Košarka > Tvrde da su jedino oni legitimni, dostavili su i audio SNIMAK KAO DOKAZ! Predsednik FMP-a, zajedno sa čelnicima Mornara i Zadra, zakazao vanrednu Skupština ABA lige

Tvrde da su jedino oni legitimni, dostavili su i audio SNIMAK KAO DOKAZ! Predsednik FMP-a, zajedno sa čelnicima Mornara i Zadra, zakazao vanrednu Skupština ABA lige


Predsednik KK FMP Đorđe Avramović, kao predsedavajući regionalnog takmičenja ABA lige, zajedno sa članovima rotirajućeg predsedništva u kome se nalaze i potpredsednici Đorđije Pavićević (KK Mornar) i Željko Žilavec (KK Zadar) uputio je poziv za vanrednu Skupštinu ABA lige.

Sednica je, kako KK FMP obaveštava javnost u zvaničnom saopštenju, zakazana za 16. april 2021. godine i poziv je upućen svim klubovima ABA lige od, kako se navodi, “strane jedinog legitimnog tela koji može da sazove Skupštinu, a to je predsedništvo ABA lige u navedenom sastavu”.

– Njegov legitimitet je potvrđen i na dve Skupštine ABA lige održane 16. jula i 23. jula 2020. godine u skladu sa važećim aktima ABA lige.

Kako bi sprečili bilo kakvo dalje dezinformisanje javnosti, KK FMP je dostavio i audio zapis sa sednice Skupštine održane 16. jula na kome se jasno čuje trenutak kada dotadašnji predsedavajući ABA lige (predstavnik KK Cibona) predaje dužnost novom predsedavajućem ABA lige (KK FMP) i potpredsednicima ABA lige (KK Mornar i KK Zadar).

Audio snimak možete poslušati na OVOM LINKU.

KK FMP dalje navodi da “smatra da predstojeća vanredna Skupština predstavlja idealnu priliku da na opšte zadovoljstvo, ligu svih klubova, vratimo u okvire zakona i nastavimo da razvijamo ABA ligu za opšte dobro košarke u celom regionu”.

VIDEO: Amerika videla najbolje od Bogdana Bogdanovića!

Source link

Slicni artikli

Top