You are here
Home > Košarka > Stefan Todorović u timu sveta

Stefan Todorović u timu sveta

Portal logo

Pandemija korona virusa neće dozvoliti da se ove sezonje održi Najk hup samit, odnosno utakmica između najtalentovanijih igrača iz SAD i sveta, prema mišljenju stručnjaka renomiranog proizviđača sportske oprene. Ipak, to nije sprečilo organizatore da izaberu sastave i na tj način odaju priznanje mladim košarkašima, meču kojima je Stefan Todorović, za demonstrirani potencijal tokom aktuelne sezone.

Osim nekadašnjeg juniora Partizana, koji je ove sezone igrao za pripremnu školu Profilik u SAD, u timu sveta su još član Mege Malkolm Kazalon (Francuska) Paolo Bankero (Italja), Šarl Bedjako (Kanada), Musa Dijabate (Francuska), Kalifa Diop (Senegal), Giljerme Dos Santos (Brazil), Džoš Gidi (Australija), Kaleb Hustan (Kanada), Siriman Kanute (Mali), Aminu Mohamed (Nigerija), Rajan Nembar (Kanada) i Amar Sila (Senegal). Treneri tima sveta su Roj Rana i Marin Sedlaček.

Od 1995. kada je prvi put odigrama utakmica dres jednog ili drugog tima oblačilo je 240 igrača koji su kasnije bili izabrani na NBA draftu, 178 u prvoj i 62 u drugoj rundi.

Source link

Slicni artikli

Top