You are here
Home > Fudbal > Tragedija na „ostrvu“! IZNENADA PREMINUO KAPITEN (32) poznatog engleskog kluba, za vikend sedeo na klupi!

Tragedija na „ostrvu“! IZNENADA PREMINUO KAPITEN (32) poznatog engleskog kluba, za vikend sedeo na klupi!


Kapiten Jeovila Li Kolins preminuo je u 32. godini, saopštio je klub koji se pre nekoliko sezona takmičio u Čempionšipu – a sada je u petom rangu Engleske.

Klub je objavio vesti o smrti jednog od svojih najboljih fudbalera, ali ne i uzrok.

Kolins je na terenu bio poslednji put pre skoro dva meseca, 6. februara, dok je prošlog vikenda sedeo na klupi.

Protiv Barneta je u subotu Li Kolins bio među rezervama nakon nešto duže pauze, a samo nekoliko dana kasnije je preminuo.

– Li je nažalost juče umro, naše misli i molitve šaljemo njegovoj porodici i prijateljima. Molimo za privatnost porodice, navodi se u saopštenju kluba.

Kolins je karijeru počeo u Vulverhemptonu, obećavao je, ali ipak nije ispunio sav potencijal. U karijeri je još nastupao za Hereford, Port Vejl, Barnsli, Šruzberi, Nortempton, Mensfild i Forest Grin, pre nego što je prešao u Jeovil 2019. godine.

Kako je ceo slučaj bio pod lupom javnosti, policija se oglasila i navela kako je fudbaler preminuo iznenada ali se njegova smrt ne vodi kao sumnjiva.

– Nažalost, pronašli smo telo muškarca starosti 32 godine. Njegova smrt se ne tretira kao sumnjiva. Porodica je obaveštena i saosećamo sa njima, objavljeno je.

Video: Ovako je to radio Dragan Džajić, majstor fudbala

Source link

Slicni artikli

Top