You are here
Home > Borilački > Šok-zaokret u karijeri! Najlepša žena borilačkih sportova POKRENULA SAJT ZA ODRASLE, nudi „posebne fotke“!

Šok-zaokret u karijeri! Najlepša žena borilačkih sportova POKRENULA SAJT ZA ODRASLE, nudi „posebne fotke“!


Američka MMA takmičarka Pejdž Van Zant (27) važi za najlepšu ženu borilačkih sportova, a deluje da veću popularnost uživa zbog objava na društvenim mrežama, nekog onog što je pokazala u oktagonu.

Pejdž neretko deli provokativne fotografije, a sada je rešila da ode korak dalje i ponudi pratiocima da vide posebne fotografije, koje se ne nalaze na regularnoj Instragram stranici, ali će od sada moći na njenom novom sajtu za odrasle.

Ipak, to neće moći da učine besplatno, već nakon uplaćenih 10 dolara.

Naime, Van Zantova je pokrenula sajt gde će svi ljubitelji njenog lika i dela moći da je vide u još slobodnijem izdanju nego na društvenim mrežama. U vidu promocije, Pejdž je uradila i spot, kojim poziva pratioce da uplate „simboličnih“ 9,99 dolara.

– Hvala svima za veliku podršku za moj fan sajt. Zaista se sjajno zabavljam četujući sa svima vama i deleći moj provokativni sadržaj sa vama. Neću da idem u detalje šta vas sve čeka, ali ako ste znatiželjni, kliknite na link, na moju biografiju i uverite se sami, poručila je Van Zantova svojim pratiocima na instagramu i preusmerila ih na sajt.

Sudeći prema popularnosti njene Instagram stranice, koju prati 2.8 miliona ljudi, verovatno će biti dosta zainteresovanih i za novi projekat.

Inače, Van Zantova je svojevremeno izjavila kako je dobila silne ponude da se skine u zamenu za novac, ali do sada ih je odbijala. Međutim, sada je rešila da ipak pokaže nešto više nego dosad, ali da to i naplati.

Van Zant važi za najlepšu devojku borilačkog sporta, a UFC organizaciju i MMA je napustila zbog finansija. U pomenutoj organizaciji nije dobila zadovoljavajuć novac, pa je prešla u borbu bez rukavica. Navodno će Pejdž Van Zant zaraditi oko 800.000 dolara za borbu, jednu je nedavno odradila i izgubila, ali je novac legao na bankovni račun.

Video: Dileta Leota u plavom kupaćem

Source link

Slicni artikli

Top