You are here
Home > Tenis > Rekao sam tad da je on veliki šampion

Rekao sam tad da je on veliki šampion


Otac najboljeg tenisera sveta Srđan Đoković ponovo je imao šta da kaže o brojnim temama.

Novak Đoković se sprema za novu sezonu, međuostalom i treningom sa sinom Stefanom, dok je njegov tata pričao o karijeri koju ima, odnosima medija prema njemu, ali i Rodžeru Federeru.

– Očito da strani mediji nemaju baš najbolje mišljenje o nama i da im stalno nešto smetamo. Pravo da vam kažem, ni ja ne želim da budem deo tog njihovog sveta. Nešto mi se čini da je taj njihov svet izvitoperen, počeo je Srđan Đoković u emisiji „Kec na jedanaest“ K1 televizije.

Novakov otac je zatim poručio kako svetskim medijima ne prijaju izjave najboljeg igrača planete.

– Pa baš mi nešto žao što im ne prijaju. Govorim samo istinu, to što njima ne prija, šta da radim? Oni ga toliko blate, toliko pričaju ogavne stvari o njemu da je to prosto neverovatno. Ovo što ja odgovaram malo oštrije je 0.01% u odnosu na to kako se oni ponašaju prema tom ogromnom šampionu kojeg nikada više neće imati u tom svetu.

Jedna od ključnih razlika Srđana i Novaka je smirenost.

– Ono najbolje od mene i moje supruge je on uzeo. Od mene srčanost i hrabrost, a od mame mirnoću i staloženost. On kad naiđe na zid, on stane pa razmisli, a ja udaram glavom dok ne padnem u nesvest.

Otac najboljeg tenisera sveta se dotakao i Rodžera Federera.

– Pre jedno 15 godina je on napao mog sina dok je on bio još mlad sa 18-19 godina, znao je da dolazi neko ko će biti bolji od njega. Rekao sam tad da je on veliki šampion, u to vreme najbolji, ali koliko je veliki šampion, isto toliko nije dobar čovek, zaključio je Srđan Đoković.

Video: Đoković: Divim se svim Nadalovim dostignućima

Source link

Slicni artikli

Top