You are here
Home > Fudbal > MILION U POSLEDNJI ČAS Velika drama na kraju aukcije za malog Gavrila i uzbuđenje! Odmah se oglasila porodica: Bliži smo našem cilju!

MILION U POSLEDNJI ČAS Velika drama na kraju aukcije za malog Gavrila i uzbuđenje! Odmah se oglasila porodica: Bliži smo našem cilju!


Danas je završena humanitarna aukcija za pomoć malog Gavrila, a njegovi roditelji su neizmerno zahvalni jer su svakom uplatom bliži cilju.

Podsetimo, na prodaju je bila kapitenska traka Kristijana Ronalda koju je bacio tokom utakmice Srbija – Portugal. Aukcija je podigla Srbiju i prikupljeno je 7.500.010 dinara što je bila najveća ponuda i poslala ju je kompanija „Mozzart“.

Gavrilovi roditelji presrećni su jer je traka dostigla toliku vrednost, a otkupila ju je kompanija „Mozzart“ koja je u samom finišu aukcije podigla ponudu za čak milion dinara. Nakon što je stigla nova, „Mozzart“ je u poslednji čas povećao za deset dinara i dobio traku.

– Pratili smo licitaciju do kraja. I baš smo srećni što je dostigla cifru 7.500.000 dinara. Za koliko god da je bila izlicitirana, bili bismo zadovoljni i zahvalni jer smo svakom uplatom, licitacijom, SMS-om, bliži našem cilju – rekla je Gašina mama, Nevena Đurđević za „Telegraf.rs“.

Celu priču ispratio je i veliki skandal kada su lažnim ponudama ljudi pokvarili utisak o delu koje je ujedinilo zemlju. Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ je stavila Ronaldovu traku na aukciju kako bi pomogla Gavrilu Đurđeviću kojem je za lečenje potrebno 2,5 miliona evra.

Sajt koji je priredio aukciju je obrisao na stotine lažnih ponuda koje su nadmetanje dovele do čak milijardu i 200 miliona dinara, što se ispostavilo kao velika laž.

Podsetimo, do kapitenske trake došao je vatrogasac Đorđe Vukićević koji je stajao pored terena kada je Ronaldo isfrustriran nakon nepriznatog pogotka ranije otišao sa utakmice i bacio kapitensko obeležje na zemlju.

Gavrilo boluje od spinalne mišićne atrofije, i za njegovo lečenje je potrebno dva i po miliona evra. Porodica nažalost nema uslova da sama sakupi ova sredstva, pa se obratila širokoj javnosti za pomoć, a majka dečaka se nedavno oglasila i poslala poruku humanim ljudima.

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Video: Svi Mitrogolovi, njih 41 na jednom mestu

Source link

Slicni artikli

Top