You are here
Home > Fudbal > MARKA: Pobednička ponuda kompanije Mozzart

MARKA: Pobednička ponuda kompanije Mozzart

Portal logo

Traka koju je ljutiti Kristijano Ronaldo odbacio na meču između Srbije i Portugalije prodata za više od 64.000 evra na dobrotvornoj aukciji, piše Marka.

Jovan Simić, osnivač humanitarne organizacije „Zajedno za život“ rekao je da je odbačenu traku kupila kladionica Mozzart Bet za sjajnu cifu od 7.500.000 dinara, koja će biti upotrebljenja za plaćanje lečenja šestomesečnom dečaku Gavrilu Đurđeviću, koji ima spinalnu mišićnu atrofiju.

Vatrogasac Đorđe Vukićević, koji je bio pored terena, uspeo je da pokupi traku i stavi je na aukciju. Marka navodi da su akciju umalo pokvarile lažne ponude, pre nego što se pojavila kompanija Mozzart Bet i dala svoju pobedničku ponudu.

„Čestitam vatrogascu Đorđu i njegovim kolegama, kao i svim divnim ljudima koji su pomogli“, prenosi Marka reči Jovana Simića.

Portugalska superzvezda Kristijano Ronaldo bacio je traku i napustio teren u završnim trenucima meča u Beogradu 27. marta, sa osećajem da mu je naneta neprevda odlukom u poslednjim trenucima meča. Ronaldo je bio siguran da je lopta prešla gol-liniju, ali se sudije nisu složile, zaključuje Marka.

Source link

Slicni artikli

Top