You are here
Home > Borilački > Konor Mekgregor se vraća u oktagon! Irac se bori protiv čoveka koji mu je naneo JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA u karijeri!

Konor Mekgregor se vraća u oktagon! Irac se bori protiv čoveka koji mu je naneo JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA u karijeri!


Trilogija MMA borbi između Konora Mekgregora (22-5) i Dastina Poirijea (27-6) će dobiti epilog ovog leta.

Kako prenosi „Bličer riport“, Amerikanac je potpisao ugovor za borbu koja će se održati 10. jula, što je i sam najavio u podkastu kod Džoa Rogana pre više od mesec dana.

Ovo će biti njihov treći ulazak u oktagon, a prvi megdan održan 2014. godine pripao je Konoru.

Po drugi put su se borili 24. januara ove godine i Dastin Poirije je pobedio nokautom u drugoj rundi, čime se revanširao Konoru za prvi poraz.

U Abu Dabiju, 32-godišnji Amerikanac je u drugoj rundi serijom razornih udaraca nokautirao vršnjaka iz Irske, došavši tako do MMA učinka 27-6, dok je Mekgregoru ovo bio peti poraz u 27. nastupu.

Poirije je najpre nožnom tehnikom potpuno „umrtvio“ čuvenog rivala, a onda u drugoj rundi krenuo kao da je u ringu:

Levicom, pa desnicom pogađao je Mekgregorovo lice, a kada Irac više nije mogao da izdrži na nogama, te pao na tlo, pritrčao je, nastavio s udarcima, što je za sudiju bio dovoljan znak da borbu prekine i proglasi tehnički nokaut u korist borca iz SAD.

Nakon ovog meča, ni Konor ni Dastin nisu imali borbe, dok je Irac imao šestomesečnu suspenziju lekarske komisije zbog povreda.

Video: Konor Mekgregor uhvaćen sa ljubavnicom

Source link

Slicni artikli

Top