You are here
Home > Košarka > Kada Bjelica igra – Majami pobeđuje! Postigao je i prve poene, a jedna trojka je bila MAESTRALNA /VIDEO/

Kada Bjelica igra – Majami pobeđuje! Postigao je i prve poene, a jedna trojka je bila MAESTRALNA /VIDEO/


Košarkaši Majamija uspeli su da slave u NBA noći između četvrtka i petka protiv Golden Stejta sa 116:109 i pored fenomenalne partije Stefa Karija, a Nemanja Bjelica je ponovo dobio svoje minute na Floridi.

Posle prva dva meča u kojima je Srbin igrao u proseku po pet minuta i nije se upisao u listu strelaca, sada je u tome uspeo.

Imao je osam poena, dva skoka, kao i po jednu ukradenu i izgubljenu loptu, a jedna trojka je bila zaista maestralna. Na drugoj strani, Alen Smailagić nije ulazio u igru, jedini kod Voriorsa.

Najefikasniji pojedinac na meču je očekivano bio Stef Kari sa 36 poena, 11 skokova i tri asistencije. Od njegovih saigrača istakao se jedino još Endru Vigins sa 23 poena i osam skokova.

Kod Majamija više igrača je imalo sličan učinak. Batler je meč završio sa 22, Robinson sa 21, a Hiro sa 20 poena.

Majami je nakon loše serije rezultata konsolidovao redove i sada je vezao tri pobede. Sa druge strane Voriorsi se muče u poslednje vreme i ovo im je peti poraz na poslednjih šest utakmica.

VIDEO: Matias Lesor psuje na srpskom

Source link

Slicni artikli

Top