You are here
Home > Košarka > HAOS U ZAGREBU, ZAKAČILI SE SRBIN I HRVAT! Jedan drugom se unosili u lice, „prštalo“ od psovki u svlačionici

HAOS U ZAGREBU, ZAKAČILI SE SRBIN I HRVAT! Jedan drugom se unosili u lice, „prštalo“ od psovki u svlačionici


Skandal u hrvatskoj košarci! Utakmicu Cibone u domaćem prvenstvu obeležio je sukob Srbina i Hrvata, prenose tamošnji mediji!

Na utakmici Cibone i Gorice u hrvatskom košarkaškom prvenstvu došlo je do svađe između trenera Vladimira Jovanovića i legende kluba Damira Markote na poluvremenu susreta!

Cibona je savladala Goricu 91:84, ali „Indeks“ navodi da je ovaj susret od pre nekoliko dana obeležio sukob u svlačionici zagrebačkog tima.

Navodi se da je Markota počeo meč protiv Gorice u prvoj petorci, da bi ga trener Vlada Jovanović, nekadašnji trener FMP-a, nakon tri i po minuta izveo iz igre. Od tada ga više nije vraćao na parket.

Prema saznanjima hrvatskog lista od izvora bliskih klubu, između Markote i Jovanovića je došlo do sukoba, kada je igrač Cibone besan zalupio vrata svlačionice, dok mu se Jovanović navodno potom unosio u lice.

„Indeks“ piše i da su sve pratile psovke, kao i da Markota u drugom poluvremenu uopšte nije izašao na teren sa saigračima.

Vlada Jovanović nije komentarisao taj incident posle pobede Cibone, a navodno je sukob nastavljen, pa je Markoti poručeno da ne mora da dolazi na večernji trening koji je održan u četvrtak.

Posle svega, nije isključeno ni da će 35-godišnji košarkaš, koji je započeo karijeru u Ciboni, još 2001. posle ovoga napustiti klub…

VIDEO: Dejan Radonjić – pobednik

Source link