You are here
Home > Košarka > Borac zaslužuje da izbegne igru u baražu

Borac zaslužuje da izbegne igru u baražu


Borac u meč ulazi posle dobre utakmice i vrlo bitne pobede nad FMP-om našta se osvrnuo i trener Marko Marinović jer im i to može biti dodatna motivacija u duelu u subotu.

„Važna pobeda za nas. Kao što sam već rekao, svaki trijumf u jadranskoj ligi je veliki kao kuća. Uspeli smo da slavimo sa sedam razlike za eventualni međusobni skor, ako dođe do toga“, relao je Marinović za klupski sajt.

Uprkos vrlo zgusnutom rasporedu strateg borca očekuje da će njegov tim izdržati tempo i biti spreman za novi izazov.

„Raspored je takav kakav jeste, ne možemo da utičemo na njega. Sada se utakmice smenjuju kao na traci. Ali nemamo pravo na izgovor, moramo se boriti do samog kraja. Nedavno smo izgubili meč u Zadru. Iako smo igrali očajno u pojedinim momentima, bili smo u situaciji da pobedimo. Bilo kako bilo, taj meč moramo zaboraviti, a okrenuti novi list. Spremi smo za naredni izazov. Sigurno je da nećemo dozvoliti da se Zadar oseća komforno na parketu, jer Borac zaslužuje da izbegne 13. mesto i igru u baražu.“, zaključio je Marinović.

Borac trenutno ima 7 pobeda sa 16 poraza i na osmom je mestu na tabeli ABA lige, dok je Zadar 10. sa učinkom 7-15.Source link

Slicni artikli

Top