You are here
Home > Košarka > Biće izuzetno zahtevna utakmica sa Krkom

Biće izuzetno zahtevna utakmica sa Krkom


U prvom ovosezonskom duelu, Partizan je zabeležio neprijatan poraz, a sutrašnji meč protiv Krke ujedno i prilika za reakciju tima iz Humske na taj meč.

„U prvom delu šampionata protiv Krke smo imali veoma tešku utakmicu. Oni su odigrali čvrsto, pogodili dosta otvorenih šuteva, napravili na početku veliku razliku i na kraju nas dobili velikom razlikom. U ovom momentu mi moramo prvo da odgovorimo na identičan “spejsing“ koji oni imaju, nešto slično Megi, gde visoki igrači uzimaju puno šuteva za tri poena, gde imaju spolja šutere koji šire teren i nekoliko igrača koji su odlični u prodorima. Biće izuzetno zahtevna utakmica. Ono što se od nas očekuje je da ponovo odgovorimo muškom igrom, da iskontrolišemo njihove šuteve, sa druge strane ih nadtrčimo, nadskočimo i pokušamo da pobedimo“, rekao je Matović za klupski sajt.

Partizanov centar Erik Mika očekuje čvrstu igru rivala.

„Trener nam je baš govorio o tome da oni imaju svoj dosta jedinstven stil igre i dobro ga se drže. Poznaju našu igru, tako da očekujem jaku borbu. Pripremićemo se psihički i fizički da bismo im parirali energetski i zaustavili taj njihov jedinsteni način igre“, istakao je Mika.Source link

Slicni artikli

Top