You are here
Home > Fudbal > Trese se Katalonija: Rajola i Haland u Barseloni (VIDEO)

Trese se Katalonija: Rajola i Haland u Barseloni (VIDEO)

Portal logo

Alf-Ingea Halanda i agenta njegovog zlatnog dečaka dočekao čovek blizak Đoanu Laporti

Trese se Katalonija jer je danas je Erling Haland najbliži Barseloni. Španski mediji, Sport među prvima, lansirali su informaciju, a uz nju i sadržaj koji to potvrđuje, da je agent Mino Rajola zajedno sa Halandovim ocem AlfIngeom doputovao u najveći grad Katalonije. Posebno je zanimljiv detalj da ih je dočekao čovek vrlo blizak novopečenom predsedniku Barse Đoanu Laporti. I naravno, lavina je krenula.

Da li je to interni dogovor Mina i Halanda seniora da se krene u kampanju, od grada do grada, od velikana do velikana kako bi do leta izboksovali najoporunističkiji uslovi za norveško čudo od deteta i njegovu svitu? Da li je Barsa zaista zagrizla iako je Laporta od dolaska u klub pričao o merama štednje? Još uvek niko ne može sa sigurnošću da tvrdi. Da li je uopšte bilo sastanka sa prvim čovekom Barselone i to će se saznati… vrlo brzo.

U svakom slučaju pokušaće Barselona da pronađe model po kojem će joj Haland biti dostupan, ali će on i dalje iziskivati papreno mnogo novca, veruje se oko 150.000.000 evra samo na ime obeštećenja. Juče su španski mediji pravili uporedne analize Serhija Aguera i Memfisa Depaja kao napadača koji su viđeni na Kamp nou kada im isteknu ugovori sa Mančester Sitijem, odnosno Lionom. Danas su u žiži javnosti najtalentovaniji napadač današnjice i njegov otac i nejgov agent koji slovi za najkontraverznijeg na svetu.

Source link

Slicni artikli

Top