You are here
Home > Košarka > Stojanović u Fortitudu | MozzartSport

Stojanović u Fortitudu | MozzartSport

Portal logo

Vojisav Stojanović je novi član u Fortituda. Nekadašanji član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije potpisao je ugovor sa bolonjskim klubom i sledeće nedelje trebalo bi da se priključi novim saigračima.

Stojanović će tako nastaviti karijeru na Apeninskom poluostrvu koju je počeo 2015. godine u Orlandini. Posle tri sezone provedenih u timu sa Sicilije Stojanović je 2018. potpisao trogodišnji ugovor sa Torinom. Međutim, za torinski tim nije odigrao nijedan meč, jer mu novopostavljeni trener Leri Braun nije pružio priliku.

Petak, 2.30: (1,80) San Antonio (12,5) Atlanta (2,25)

Član mlađih selekcija Crvene zvezde i najkorisniji igrač juniorskog turnira Evrolige (2014) u Milanu, gde su crveno-beli podigli šampionski pehar, krajem novembra 2018. raskino je ugovor sa Torinom i preselio se u Kremonu za koju je nastupao do kraja prošle sezone.

Dolaskom u Fortitudo Stojanović nastavlja niz srpskih igrača koji su su oblačili dres tima iz Bolonje. Pre njega za Bolonjeze, čiji su treneri svojevremeno bili Aleksandar Nikolić i Dragan Šakota, za Bolonjeze su igrali Aleksandar Đorđević, Marko Jarić, Zoran Savić koji je u dva navrata bio i generalni menadžer, kao i Miloš Vujanić.

Source link

Slicni artikli

Top