You are here
Home > Fudbal > Ronaldo je u Beogradu bio zaštićen kao beli medved, ali ga je ova devojka „ULOVILA“! Atraktivnu crnku iz Novog Sada ni specijalno obezbeđenje nije zastavilo! /FOTO/

Ronaldo je u Beogradu bio zaštićen kao beli medved, ali ga je ova devojka „ULOVILA“! Atraktivnu crnku iz Novog Sada ni specijalno obezbeđenje nije zastavilo! /FOTO/


Poznato je da je jedan od najboljih fudbalera na svetu imao posebne uslove u hotelu, kao i ogromne mere bezbednosti i veoma mu je teško prići. Ali to nije izgleda važilo za Biljanu Dragaš.

Atraktivna crnka iz Novog Sada svaki boravak Ronalda u Srbiji koristi da se sretne s njim, a tako je bilo i ovog puta, kada je u hotelu uspela da uhvati „selfi“ i da se javno pohvali na svom Instagramu.

Ova devojka je razbila kordon obezbeđenja, a Ronaldovom izrazu lica on je bio prilično srećan što se nalazi u njenom društvu, preneo je „Kurir“.

Ovo nije prvi put da ga je Biljana „ulovila“, jer je i prethodni put kada je slavni Portugalac boravio u Beogradu ona uspela da dođe do njega.

VIDEO: Aleksandar Mitrović i njegova devojka

Source link

Slicni artikli

Top