You are here
Home > Fudbal > Posle Barselone pravac – Madrid: Rajola i Haland pregovarali i sa Realom

Posle Barselone pravac – Madrid: Rajola i Haland pregovarali i sa Realom

Portal logo


Naporan dan za predstavnike Erlinga Haland. Svega nekoliko sati nakon što su stigli u Barselonu na pregovore sa čelnicima katalonskog kluba, otac norveškog napadača Alf-Inge i njegov agent Mino Rajola, doputovali su u Madrid kako bi razgovarali sa upravom Reala, prenose praktično svi uticajniji mediji širom Evrope.

Ništa naravno nije dogovoreno, jer kako tvrdi ekspert za fudbalsku pijacu, Fabricio Romano, plan Halandovih predstavnika je jasan: žele da razgovaraju sa pet vrhunskih klubova koji su za Halanda pokazali interesovanje, upoznaju se sa njihovim projektima, čuju ponude i tek onda odluče o budućnosti svog klijenta, odnosno sina.

Sastanak u glavnom gradu Španije navodno je trajao dva sata, prvi kontakti su uspostavljeni, ali prema informacijama španske televizije Kuatro, namera Florentina Pereza je da posao zaključi na leto 2022. godine, kojim bi usput uveličao otvaranje novog Santijago Bernabeua, planiranog baš u tom periodu.

Dortmund nalepio cenu na Halanda – 180.000.000 evra

Plan kraljevskog kluba je da eru novih Galaktikosa otpočne dovođenjem napadača koji bi u što skorijem periodu odmenio Karima Benzemu, čoveka od kojeg, otkako je Kristijano Ronaldo napustio Bernabeu, umnogome zavisi napadački učinak ekipe. Kao jedan od najubojitijih i najperspektivnijih fudbalera današnjice, Haland je uz Kilijana Embaprea prva želja Madriđana. Ali za kojeg god da se odluče, neće proći jeftino.

Siti odustao od Mesija, za Halanda faraonskih 350.000.000?

Jer, podsetimo, Dortmund u doba pandemije trpi ogromne finansijske gubitke, zbog čega je na svog najvrednijeg igrača naepio cenu od 150.000.000 evra. Ali udarac po džepu su osetili i ostali veliki klubovi, među kojima su i Barselona i Real, zbog čega će biti zanimljivo videti na koliko su spremni da idu i jedni i drugi ne bi li se dokopali generacijskog igrača. Jedno je sigurno, licitacija je počela.

Source link

Slicni artikli

Top