You are here
Home > Fudbal > Počeli razgovori o Holandovoj budućnosti, Rajola obišao Kamp Nou

Počeli razgovori o Holandovoj budućnosti, Rajola obišao Kamp Nou


U društvu čuvenog menadžera bio je i Erlingov otac, Alfi Holand, a razgovori su protekli u prijateljskom tonu, objavio je dobro obavešteni novinar Fabricio Romano.

Naravno, ništa još nije dogovoreno, ali novi predsednik Laporta predstavio je projekat u kojem bi mladi Norv3ežanin bio okosnica oko kojeg bi se gradila neka nova Barsa.

Rajoilu očekuje razgovor i sa ostalim evropskim velikanima, koji stoje u redu da angažuju norveško čudo od deteta, ali, kako stvari sada stoje, među tim klubovima nije minhenski Bajern.

Rajola je ove sedmice razgovarao i sa čelnicima Borusija, koja još nije odredila visinu obeštećenja za Holanda ovog leta, s obzirom da otkupna klauzula počinje da važi od 2022. godine.

Holand se smatra jednim od najtalentovanijih mladih napadača na svetu, uz Kilijana Mbapea, a predviđa mu se svetla budućnost.

Svoj talenat i fudbalsko umeće Norvežanin je pokazao nastupajući za austrijski Salcburg (16 utakmica – 17 golova) i nemačku Borusiju (36 utakmica – 34 pogotka), koja će teško moći da odoli naletima velikih evropskih klubova.

Holand u julu puni 21 godinu.Source link

Slicni artikli

Top