You are here
Home > Fudbal > Nemanja Vidić u Srbiji, posetio Slobodu

Nemanja Vidić u Srbiji, posetio Slobodu

Portal logo

Nemanja Vidić je nedavno uzburkao sportsku javnost u Srbiji pismom u kom žestoko kritikuje FSS. Imao je i odgovor na izjave Zvezdana Terzića koji je pričao da mu se proslavljeni štoper poverio, ali potom se više nije oglašavao.

Drugi su govorili o njemu, poput Nemanje Matića, i isticali ga kao idealno rešenje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, međutim, i dalje je neizvesno da li je to zaista njegova namera.

Svakako, dolazak u Srbiju nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde i Mančester junajteda biće povod da se ponovo priča o tome.

Vidić, koji je po završetku igračke karijere u Interu ostao da živi u Milanu, trenutno je u rodnom Užicu, gde je posetio klub u kom je trenirao kao dečak pre dolaska u Beograd i Crvenu zvezdu.

„Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Nemanja Vidić danas je posetio Slobodu. U razgovoru sa rukovodstvom kluba razmenjena su mišljenja oko najaktuelnijih fudbalskih tema. Sa verom u srpski fudbal, sa verom u Slobodu“, napisali su Užičani na društvenim mrežama, uz fotografije.

Source link

Slicni artikli

Top