You are here
Home > Fudbal > Nemac ima „novu“ ličnu kartu, izdali su mu je Makedonci zbog NEMOGUĆEG promašaja za najveću senzaciju kvalifikacija

Nemac ima „novu“ ličnu kartu, izdali su mu je Makedonci zbog NEMOGUĆEG promašaja za najveću senzaciju kvalifikacija


Ništa čudno kada pobedite Nemačku na njenom terenu. Po pravilu su društvene mreže prepune dobrih, ili manje dobrih, fora na račun Nemaca, a glavna žrtva je napadač Čelsija.

Verner je promašio nemoguće pri rezultatu 1:1 i dobrano kumovao porazu svog nacionalnog tima. Zato su Makedonci odlučili da mu zahvale pa mu na brzaka napravili ličnu kartu.

Foto: screenshot

Timo Verner

Šala je sama po sebi odlična, ali kada se obrati pažnja na matični broj dobija dimenziju fenomenalne. „1:2 1:2 1:2 1:2“ – stoji na mestu matičnog broja lične karte na ime Tima Vernera koja je 31. marta 2021. godine izdata u naš komšiluku, preneo je „Kurir“.

Verner je znao je da iznervira navijače Čelsija neverovatnim kiksevima pred golom, ali je na meču sa Severnom Makedonijom nadmašio samog sebe, pa bi se njegov promašaj mogao nazvati i jednim od najgorih svih vremena.

Verner je od Sanea dobio idealnu loptu sa boka, trebalo je samo da ubaci u praznu mrežu sa osam metara, ali je nekako samog sebe pogodio u noge.

Devetka nemačke reprezentacije moraće da brzo vrati na pravi kolosek, jer mu vreme ističe.

VIDEO: Zvezda za ponos protiv „Ponosa Izraela“

Source link

Slicni artikli

Top