You are here
Home > Fudbal > Edi Hau na pragu Seltik Parka

Edi Hau na pragu Seltik Parka

Portal logo


Lista kandidata za novog trenera Seltika dobila je novog favorita – Edija Haua. Štaviše, ugledni Gardijan piše da su nakon razgovora obavljenog danas u Londonu, u upravi škotskog kluba uvereni u angažovanje 43-godišnjeg stručnjaka.

Hau je navodno još u februaru, nako rastanka sa Nilom Lenonom, izbio u prvi plan, međutim, u Seltiku su tada verovali da je nekadašnji trener Bornmuta nedostižna meta, zbog njegove želje da ostane u Engleskoj.

U međuvremenu su se kao kandidati za upražnjenu klupu Seltika istakli Roj Kin, Tjeri Anri, Lusijan Favr i Džesi Marš, ali nakon današnjeg razgovora došlo je do obrta i u klubu iz Glazgova veruju da će uskoro doći do dogovora sa Hauom.

Ono što je mladi stručnjak na današnjem sastanku zahtevao jeste uverenje da će na Seltik Parku imati dovoljno novca i slobode kako bi sastavio tim koji će naredne sezone pokušati da se suprotstavi Rendžersu u šampionskoj trci.

Večiti brbljivac Roj Kin želi na klupu Seltika

Hau je bez posla od prošlog leta, kada se rastao sa Bornmutom, sa kojim je pet sezona igrao u Premijer ligi, pre nego što je na kraju prošle sezone ispao u Čempionšip.

Pored trenera, Seltik bi uskoro trebalo da dobije i novog sportskog direktora, a kao favorit ističe se Fergal Harkin, koji trenutno radi u Mančester Sitiju.

Source link

Slicni artikli

Top