You are here
Home > Fudbal > ZAVRŠNE BORBE ZA TROFEJ! Četiri tima u borbi za Kup Srbije u fudbalu, prštaće sigurno, a evo i gde ćete moći da gledate polufinala

ZAVRŠNE BORBE ZA TROFEJ! Četiri tima u borbi za Kup Srbije u fudbalu, prštaće sigurno, a evo i gde ćete moći da gledate polufinala


Žreb parova četvrtfinala Kupa Srbije neće biti otvoren za prisustvo novinara, usled preventivnih mera za sprečavanje širenja pandemije SARS-CoV-2 tipa koronavirusa, ali nema sumnje da će doneti zanimljive okršaje koje će publika potom moći da gleda na kanalima TV Arena sport.

Zbog pomenutih epidemioloških mera žrebu će prisustvovati samo članovi Takmičarske komisije FSS, a u kuglicama će se naći imena četiri kluba – Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine i Radnika iz Surdulice.

Svi učesnici polufinali biće svrstani u jedan šešir, prvo se izvlači par, a onda domaćinstvo, pa je moguć i „večiti derbi“.

Foto: Fudbalski savez Srbije

Kup Srbije u fudbalu

Podsetimo, u četvrtfinalnim mečevima postignuti su sledeći rezultati:

TSC – Radnik 1:1, penalima 5:6

Crvena zvezda – IMT 3:0

Partizan – Voždovac 4:0

Spartak – Vojvodina 1:2

Termin polufinalnih mečeva je 21. april, a te duele, kao finalni, zakazan za 25. maj, moći ćete da pratite na TV Arena sport.

Video: Novak imitira Kristijana Ronalda





Source link

Slicni artikli

Top