You are here
Home > Košarka > Šaras u akciji: Psujem na srpskom da me ceo svet razume VIDEO

Šaras u akciji: Psujem na srpskom da me ceo svet razume VIDEO

Portal logo

Energično izlaganje na tajm-autu Jasikevičijus počeo psovkom na engleskom, a završio na našem jeziku

Šarunas Jasikevičijus je više od dve decenije pokazivao vanserijsku umešnost igranja košarke. Poslednjih sezona demonstrira i ogromno trenersko znanje, što svedoče i aktuelni rezultati Barselone.

Petak, 19.45: (2,30) Fenerbahče (14,5) Barselona (1,70)

Litvanac, međutim, neretko izjavama i reakcijama zna da zaokupi pažnju ne samo svojih učenika, već i celokupne javnosti. Još se pamti njegova životna lekcija od pre četiri godine, na pitanje šta misli Augustu Limi koji je usred plej-of serije otišao da prisustvuje rođenju deteta.

Kada dobijete decu shvatićete, jer je to najviše što može biti u čovekovom životu. Mislite li da je košarka najvažnija? Polufinale? Kome je to važno? Kada vidite svoje prvo dete, shvatićete šta je zaista važno u životu. Kad vam se to dogodi, dođite i razgovarajte sa mnom! Jer ništa na svetu ne može biti važnije od rođenja deteta! Verujte mi! Nema ni naslova, ni bilo čega drugog. Lima je sada emocionalno na nebu! I izuzetno sam srećan zbog njega„, bio je tada decidan Jaikevičijus, kao što je i juče bio decidan prilikom energičnog pokazivanja Rolandasu Šmitsu gde je i kako pravio greške tokom meča sa Makabijem u Teo Avivu.

Na kraju, legendarnom Litvancu se omaklo da žustro izlaganje koje je počeo ružnim rečima na engleskom, završio psovkom na srpskom, koja se odavno uvrežila kao uzrečica u Srba…

Konačan rezultat, 99:95 za Makabi, ne pokazuje da je Šaras bio baš uspešan u ubeđivanju letonckog košarkaša u shvatanju gde je pogrešio, ali eto, bar je bio uspešan način da pokaže da je od bivših saigrača i trenera sa ovih prostora naučio koju reč sprskog…

Source link

Slicni artikli

Top