You are here
Home > Fudbal > „NJU JE PREVARIO?!“ Čuveni fudbaler napravio koban potez

„NJU JE PREVARIO?!“ Čuveni fudbaler napravio koban potez


Jedan ne baš mali skandal dešava se ovih dana u Argentini.

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala već tri godine je u vezi sa pevačicom i glumicom Orijanom Sabatini. Sve to deluje fino, na momente idilično, ali – odjednom su argentinski tabloidi objavili da je on „uhvaćen u prevari“.

Tačnije, da je s drugom devojkom izašao na večeru.

Kako prenosi „Korijere delo sport“, te informacije su izazvale pravu buru u Dibalinoj domovini, jer se činilo da je u vrlo stabilnoj vezi sa Orijanom, koja se do skora uopšte nije libila da objavljuje njihove zajedničke fotografije pred pret miliona ljudi, koliko ima pratilaca na Instagramu.

Međutim, to se u poslednje vreme promenilo.

Od pre tri meseca – Orijana Sabatini je prestala da objavljuje takve fotografije, što je već počelo da neke navodi na razmišljanja u pravcu da veza možda više nije savršena, a kao kruna svega pojavila se i pomenuta informacija argentinskih tabloida o, sada već, „otvorenoj prevari“.

Ko je tajnastvena devojka zbog koje je Dibala ostavio osobu s kojom je već tri godine u ozbiljnoj vezi, nije za sada poznato javnosti.

Ono što jeste, to je da Dibala video Orijanu na koncertu muzičke zvezde Arijane Grande i to 2017. godine u Buenos Ajresu, gde je njegova sadašnja devojka nastupila kao plesačica. Toliko je bio očaran da je odmah nabavio broj i pozvao je na piće posle čega su započeli vezu.

Neavno je Sabatinijeva skrenula pažnju na sebe izjavom da voli i žene i muškarce, pa bi možda to otkriće moglo da da povoda napadaču Juvea da potraži drugu „srodnu dušu“, ali to su već nagađanja, pa da konkretniji informacija ostaje „potvrđena“ samo ona – da argentinski mediji pričaju o „prevari“.

VIDEO: Navijaču Juventusa dobacivali na plaži

Source link

Slicni artikli

Top