You are here
Home > Fudbal > Fudbal ne pamti SCENU KOJA SE DEŠAVA NA Španija

Fudbal ne pamti SCENU KOJA SE DEŠAVA NA Španija


FS Španije se delimično pridržao prvobitnih namera i tzv. reprezentaciju Kosova nije dočekao kao druge ekipe protiv kojih je igrao.

Fudbalska reprezentacija Španije i tzv. Kosova igraju utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a kako Španci nisu priznali jednostrano proglašenje nezavisnosti južne srpske pokrajine, neće Kosmet ni tretirati kao državu.

Meč je počeo u 20.45, a svetom kruže fotografije iz Sevilje, posebno semafora. Španci su rešili da ne priznaju tzv. Kosovo međuostalom i tako što su naziv tog tima svugde napisali malim slovima.

U najavi utakmice su Španci tzv. reprezentaciju Kosova nazvali „Kosovska fudbalska federacija“ kada je izbio skandal od strane gostujućih novinara u Sevilji i portparola saveza iz Priština.

Međutim, državno poštovanje ili priznanje u ovom obliku, sportskom, mada je golman tzv. Kosova Ujkani rekao za španske medije kako su fudbal i sport iznad svega, u Španiji ovoga puta neće dobiti.

U međuvremenu se oglasio i španski trener Kristijan Kolas koji je razbesneo naciju izjavom o svemu što se događa vezano za ovaj meč.

Podsetimo, Španija ne priznaje tzv. Kosovo kao državu, a zakoni ove zemlje ne dozvoljavaju da se himna nepriznate države emituje na javnoj televiziji.

Video: Azerbejdžan – Srbija: Radovanje igrača Srbije u krugu

Source link

Slicni artikli

Top