You are here
Home > Fudbal > Fred pogađa i u 38. godini, klasik se završio klasičnom podelom bodova (VIDEO)

Fred pogađa i u 38. godini, klasik se završio klasičnom podelom bodova (VIDEO)

Portal logo


Ne može se reći da je na stadionu Raulino de Oliveira, u Volta Redondi, bilo uzbudljivo kako je znalo da bude u prošlosti, ali nije iznenađenje da je meč Fluminensea i Vasko da Game završen nerešenim ishodom i mršavom podelom bodova – 1:1 (0:1).

Nerešeno je bilo dva puta na poslednje četiri utakmice, a tako se završilo i ovoga puta, dakle i jedni i drugi će morati da se zadovolje sa po bodom. Istim rezultatom (1:1) završio se i prošli sudar ovih timova. Dakle, često se ovaj klasik završava iksom. Valja to znati za naredne susrete kada se bude sastavljao tiket.

Vasko je inače uspešniji tim u Klasiku giganata, pa je i ovaj meč bolje počeo golom u 37. minutu kada je precizan bio Kano.

Ali, jedini strelac za Fluminense bio je napadač Fred koga pamtimo iz dresa Liona, kao i reprezentacije Brazila. Klasa je večna, a Fredu ne smeta ni to što je u 38. godini života da i dalje trese mreže i pravi razliku.

Sa kapitenskom trakom na ruci bio je najbolji u skoku posle kornera, na vrhunski način je poslao loptu u mrežu i zaslužio tako čestitke saigrača.

Možda ima koji kilogram viška, možda je izgubio brzinu i agilnost, ali sa osećajem za gol se ili rodite ili ne. Majka priroda kod Freda nije štedela i to je Vasko naučio na teži način. Ovo je Fredu bio 180. gol i nedostaju mu četiri da postane drugi najbolji strelac u istoriji kluba.

BRAZIL, KARIOKA – 7. KOLO

Sreda

Fluminense – Vasko 1:1 (0:1)

/Fred 47 – Kano 37/

20.30: (5,30) Masae (3,30) Nova Iguasu (1,70)

22.00: (1,60) Botafogo (3,50) Madureira (5,90)

Četvrtak

02.00: (1,13) Flamengo (7,50) Bangu (16,0)

20.30: Rezende – Portugeza

23.00: Volta Redonda – Boavista

*** kvote su podložne promenama

Source link

Slicni artikli

Top