You are here
Home > Košarka > Da održimo srpsku košarku sa pet ekipa u ABA ligi

Da održimo srpsku košarku sa pet ekipa u ABA ligi


Posle meča trener Marinović je bio zadovoljan igrom i pobedom svog tima, ali je i naglasio da im predstoji još neizvesnosti do kraja takmičenja.

„Važna pobeda za nas. Kao što sam već rekao, svaki trijumf u Jadranskoj ligi je veliki kao kuća. Uspeli smo da slavimo sa sedam razlike za eventualni međusobni skor, ako dođe do toga. Još uvek nismo ništa završili, imamo još tri utakmice do kraja lige. Odlično smo počeli, a mislim da ćemo tako i da završimo. Čestitao bih momcima na požrtvovanoj utakmici. Bilo je tu naravno nekih mana, ali voleo bih da se dešava nama, kao nekim ekipama, da igramo loše, a da na kraju ipak pobedimo“, rekao je Marinović.

Borac sada ima skor od sedam pobeda i 16 poraza i drži osmo mesto.

„Ove godine smo dosta stresa pretrpeli, izgubili smo mnogo utakmca u poslednjim sekundama, tako da je ovo jedna dobra inicijalna kapisla za nastavak i predstojeće borbe. Čestitao bih FMP-u na fer i korektnoj utakmici i poželeo bih mu sreću u nastavku, pa da probamo i mi i oni da opstanemo u ABA takmičenju i tako održimo srpsku košarku sa pet ekipa u Jadranskoj ligi“, zaključio je Marinović.Source link

Slicni artikli

Top