You are here
Home > Fudbal > (UŽIVO) AZERBEJDŽAN – SRBIJA Piksi ponovo iznenadio, „orlovi“ se neće „čuvati“ u Bakuu! /SASTAVI/

(UŽIVO) AZERBEJDŽAN – SRBIJA Piksi ponovo iznenadio, „orlovi“ se neće „čuvati“ u Bakuu! /SASTAVI/


Fudbalska reprezentacija Srbije igra treći meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, rival je Azerbejdžan i dešavanja iz Bakua možete pratiti preko uživo bloga Blic sporta.

Izabranici Dragana Stojkovića su trenutno prvi u kvalifikacionoj grupi i iz prva dva kola imaju četiri boda.

„Orlovi“ su najpre porazili Republiku Irsku sa 3:2, a onda igrali nerešeno sa Portugalom 1:1.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Detalj sa utakmice Srbija – Republika Irska

UOČI MEČA:

SASTAVI:

Azerbejdžan: Magomedalijev, Medvedev, Husejnov, Badalov, Krivotsjuk, Husejnov, Mahmudov, Ibrahimli, Salahli, Nurjev i Gorbani.

Srbija: Rajković, Spajić, S. Mitrović, Pavlović, Radonjić, Maksimović, Gudelj, Kostić, Tadić, A. Mitrović i Milinković-Savić.

Sastavi Azerbejdžan - Srbija

Foto: uefa.com / screenshot

Sastavi Azerbejdžan – Srbija

Od osamostaljenja je naša zemlja igrala tri puta protiv Azerbejdžana i samo jednom na gostovanju. U sva tri navrata je Srbija slavila ukupnom gol razlikom 11:2, ali je jedan šokantan poraz iz ranijih vremena ostao zapečaćen u našoj fudbalskoj istoriji i opominje.

Azerbejdžan je odigrao samo jednu utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, protiv Portugala u prvom kolu kada je autogolom Medvedeva evropski šampion izbegao bruku u Torinu.

„Orlovi“ su odlično startovali u borbi za Katar i Svetsko prvenstvo, porazili su najpre kod kuće Irsku, a onda pokazali odličnu igru protiv Portugala i izašli neporaženi iz duela sa šampionom Evrope.

Upravo se pred ovu utakmicu Stojković prisetio Gurbana Gurbanova i već pomenute „opomene“.

– Pa njega pamtimo, ali nadam se da do toga neće doći. Upozorenje će dobiti večeras. Nismo još pričali o utakmici, to ćemo uraditi večeras, ali oni su dovoljno pametni da shvate da ne postoji nijedna laka utakmica bez obzira na ime protivnika. Naravno, sa moje strane dobiće informacije koje su potrebne za ovakvu utakmicu. Lično smatram da je ovo jedna ekstremno teška utakmica, ekstremno težak protivnik i sa tim saznanjem mi moramo ući u utakmicu. Ući, odigrati je i završiti je na način na koji mi to želimo.Samo uz najozbiljniji pristup.

Video: Ronaldo napušta teren

Source link

Slicni artikli

Top