You are here
Home > Fudbal > Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Potcenili ste Zebre i Piroćance

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Potcenili ste Zebre i Piroćance

Portal logo

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

RIVER M. – PROGRESO (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 3:2

Derbi sredine tabele urugvajskke Klausure u očekivano je bilo da bude gudsto. Tako i bešđe, iako je domaćin poveo sa 2:0, sve do poslednjeg zvižduka je bilo napeto u Montevideu.

EGIPAT – KOMORSKA O. (tip 1&2+, kvota 1,70) – rezultat 4:0

Poigrao se Egipat Mohameda Salaha sa Komorskim ostrvima El Fardua Bena. Trebalo je to da bude borba za laksavo zvanje pobednika grupe, međutim pretvorilo se vrlo brzo u igru mačke i miša.

Opširnije OVDE

LEIŠOIS – VIZELA (tip 2, kvota 2,15) – rezultat 0:4

Uh, kako lepa dvojčica! Fina kvota 2,15 prošla je kao od šale i obradovala mnoge kladioce u MOZZARTU koji su se, a bio ih je pozamašan broj, odlučili da ovaj tip iz Portugala 2 stave na tiket.

PRECRTANO

RADNIČKI PIR. – RADNIČKI KG (tip 2, kvota 1,43) – rezultat 1:0

Kolo pod rednim brojem 24 u Prvoj ligi Srbije donelo je gostovanja timova sa vrha tabele na jugu zemlje. Lider Kragujevački Radnički je bio na izletu u Pirotu gde ga je imenjak minimalcem ostavio praznih ruku.

Opširnije OVDE

GRAFIČAR – BORAC Č. (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 1:1

Oba gola pala su u prvom delu igre. Nakon što je Aleksandar Stanković u 22. minutu igre zatresao mrežu svog tima, Grafosi su samo 20 sekundi docnije uspeli da poravnaju. Strelac je bio Marko Lazetić.

DEN BOŠ – GA IGLS (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 3:3

Nije nam se dalo danas tipovanje u Holandiji, slično kao i u Prvoj lii Srbije oba današnja najigranija tipa iz Holadije 2, to jest Erste divizije nisu prošla Šta više, Iglsi su izjednačili tek u trećem minutu sudijske nadokande, tako da je dvojka bila baš daleko, iako su vodili sa 2:0 do 62. minuta kada je usledila kanonada domaćina.

DODREHT – TELSTAR (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 1:0

Očekivo je veliki broj kladilaca da solidni Telstar odnese danas ceo plen iz Dodrehta, na gostovanju jednom od glavnih kandidata za ispadanje u treći rang takmičenja holandskog fudbala. Ali…

ORLEAN – BASTIJA (tip 2, kvota 2,40) – rezultat 2:1

Golom Ben Sada u 17. minutu poveo je gost sa Korzike i delovalo je da će ova „masna“ dvojka sa kvotom 2,40 proći. No, domaćin se podigao i to vrlo brzo i sa dva pogoka u periodu od 21. do 32. minuta postavio konačan rezultat.

FUENLABRADA – MAJORKA (tip 2, kvota 2,75) – rezultat 4:1

Statistika, forma, analiza igara kod kuće i u gostima – sve je palo u vodu i ispostavilo se relativnim. Niti je timu koji ozbiljno cilja primeru pomoglo to što nosi epitet najubedljivijeg gosta u Segundi, niti je domaćina sputala činjenica da nije znao za pobedu 15 vezanih utakmica u svom domu.

Opširnije OVDE

Source link

Slicni artikli

Top