You are here
Home > Fudbal > „Hvala svima što pomažu da moj sin ode što brže na lečenje“ Nakon što je Ronaldova traka završila na aukciji, MAJKA MALOG GAVRILA JE IMALA SNAŽNU PORUKU

„Hvala svima što pomažu da moj sin ode što brže na lečenje“ Nakon što je Ronaldova traka završila na aukciji, MAJKA MALOG GAVRILA JE IMALA SNAŽNU PORUKU


Kristijano Ronaldo je napustio meč Srbija-Portugal je bacio svoju kapitensku traku na travu stadiona Rajko Mitić, a ona je sada u centru pažnje zbog humanitarne akcije.

Dežurni radnik je uzeo traku sa terena, i odlučio da je donira, kako bi se pokrenula humanitarna aukcija, a sva sredstva koja se sakupe putem ove aukcije biće namenjena za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca.

Ovaj gest jednog od radnika na stadionu „Rajko Mitić“ ganuo je i roditelje malog dečaka.

– Veoma smo srećni. Neizmerno smo zahvalni ljudima koji su uzeli kapitensku traku i odlučili da stave na licitaciju i tako pomognu našem sinu da što pre ode na lečenje – rekla je dečakova majka Nevena Đurđević za „Telegraf.rs“.

Kako kaže Gavrilova mama, maleni Gaša sada se polako navikava nov aparat koji mu pomaže da diše.

– To mu je malo problem, ali se navikava. Idemo opet u Beograd na kontrolu kod neurologa 8. aprila – navodi Nevena.

Inače, još jedna lepa vest vezana za Gavrila stigla je juče. Za njegovo lečenje sakupljeno je 500.000 evra. Ipak, da bi otišao na najvažnije životno putovanje i dobio najskuplji lek na svetu, ovom mališanu potrebno je ukupno 2.5 miliona evra.

Gavrilo boluje od spinalne mišićne atrofije, i za njegovo lečenje je potrebno dva i po miliona evra. Porodica nažalost nema uslova da sama sakupi ova sredstva, pa se obratila širokoj javnosti za pomoć.

Kapitenska traka Kristijana Ronalda biće dostupna putem humanitarne aukcije na OVOM LINKU naredna tri dana, a donator koji izlicitira najveću sumu, poneće kući sa sobom definitivno jedan deo fudbalske istorije.

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

VIDEO: Ronaldo napušta teren

Source link

Slicni artikli

Top