You are here
Home > Tenis > Endi Marej je pre tri godine poslao svetu sličnu poruku, a sada je ponovo ŠOKIRAO SVE! EVO KOJIM POSLOM želi da se bavi posle tenisa

Endi Marej je pre tri godine poslao svetu sličnu poruku, a sada je ponovo ŠOKIRAO SVE! EVO KOJIM POSLOM želi da se bavi posle tenisa


Britanski teniser Endi Marej najavio je mogućnost promene sporta, pošto je izrazio želju da se oproba kao fudbalski trener, baš kao i pre tri godine.

Engleski igrač belog sporta je trebalo da nastupi u Majamiju, ali je morao da se povuče sa Mastersa na Floridi zbog povrede prepone, da bi nedugo potom otkrio i da razmišlja o karijeri po završetku aktivnog bavljenja tenisom.

Prva opcija je golf, koji Marej ističe da mnogo voli, te da bi želeo da se oproba u ulozi kedija – osobe koja nosi torbu sa štapovima i služi kao savetnik na turnirima.

– Volim sport i zainteresovan sam da ostanem da radim u nekom drugom sportu. Mnogo volim golf i bilo bi uzbudljivo da budem kedi na golf turnirima. Biti blizu najboljih golfera i na takav način naučiti nešto o drugom sportu, možda ima dodirnih tačaka između ta dva sporta sa psihičke strane i ostalo, pa možda bih mogao da pomognem golferu – rekao je Marej u izjavi za „Eurosport“.

Druga, i znatno interesantnija, jeste fudbal, kojim se on bavio dok je bio mali.

– To bi bilo zabavno raditi. Imam i svoju kompaniju za menadžment koja radi i sa mladim sportistima. Nadam se da će nastaviti sa radom i kad završim karijeru, pošto sam na tom polju, kada sam bio mlađi, u svojoj karijeri napravio mnogo grešaka i mislim da bih mogao da pomognem drugima da ne naprave iste greške – naveo je on.

Osvrnuo se i na turnire na kojima bi mogao da nastupi.

– Tokom prvih šest do osam nedelja lokdauna svi treninzi su bili kod kuće. Radio sam mnogo kardio vežbi, a prvi put u životu bavio sam se drumskim biciklizmom. Kupio sam bicikl kako bih mogao da izađem i vežbam, to mi se svidelo i uživao sam – istakao je Marej, a prenela je „Nova“.

VIDEO: Benoa Per slavi poraz

Source link

Slicni artikli

Top