You are here
Home > Fudbal > VELIKI SKANDAL! Makedonci izbacili kapitena iz reprezentacije zbog uvredljive proslave gola! Pokazao simbol, pa krenuo da psuje

VELIKI SKANDAL! Makedonci izbacili kapitena iz reprezentacije zbog uvredljive proslave gola! Pokazao simbol, pa krenuo da psuje


Veliki fudbalski skandal trese Makedoniju, kapiten reprezentacije te zemlje izbačen je iz nacionalnog tima nakon ubedljive pobede nad Lihtenštajnom.

Ilija Nestorovski je bio čak i jedan od strelaca u pobedi od 5:0, u verovatno njegovoj poslednjoj utakmici za selekciju svoje zemlje.

To problema je došlo upravo nakon gola, kada je Nestorovski slavio tako što je stavio prst na usta i simbolizovao ćutanje, a onda uputio nekoliko psovki. Tu situaciju možete videti na 4:23 snimka:

Panenkom je prevario golmana Lihtenštajna fudbaler koji je nekada bio blizu transfera u Crvenu zvezdu, da bi potom otrčao do kamere i uradio gore navedeno.

Nestorovski se i oglasio nakon utakmice i izvinio.

– Izvinjavam se svima koji su mislili da su moje psovke upućene javnosti. Nisu javnosti, već određenim ljudima. Napravio sam to hladne glave. Za mene je Makedonija svetinja i makedonsku traku sam nosio i u Hrvatskoj i u Italiji. Svugde sam predstavljao Makedoniju najbolje što sam mogao. Ovo je bilo upućeno pojedincima – rekao je Nestorovski za portal Ekipa.mk.

Navodno, gest je bio upućen ljudima koji su vređali doskorašnjeg kapitena Makedonije i njegovu porodicu.

Selektor Igor Angelovski izbacio je Nestorovskog iz nacionalnog tima već danas i to pred bitan meč Makedonaca, protiv Nemačke.

– Drago mi je što se izvinio javnosti i ponudio objašnjenje, ali takvo ponašanje jednog reprezentativca ne može proći nekažnjeno te na njega ne računam za susret s Nemačkom, rekao je selektor makedonske reprezentacije.

Video: Mitrović vadi loptu sa gol linije

Source link

Slicni artikli

Top