You are here
Home > Fudbal > PIKSI NE MOŽE DA IZNENADI? MOŽE! Ovim sastavom će Srbija napasti Azerbejdžan, „tvrda ofanziva“!

PIKSI NE MOŽE DA IZNENADI? MOŽE! Ovim sastavom će Srbija napasti Azerbejdžan, „tvrda ofanziva“!


Napala je Srbija Irsku, a onda i Portugal – tako će izvesno biti i u utorak protiv Azerbejdžana.

„Orlovi“ igraju treću utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, i za razliku od prethodnog meča – ovoga puta će naš tim biti favorit.

Dragan Stojković Piksi je za prethodna dva meča iskoristio čak 20 igrača, a već se nazire obris tima koji će istrčati na stadion u Azerbejdžanu.

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Detalji sa utakmice Srbija – Portugal

Četiri boda iz prve dve utakmice sakupili su „orlovi“, nakon prvog kvalifikacionog prozora ukoliko Srbija bude imala sedam – bio bi to veliki uspeh.

Nekoliko iznenađena je priredio dosad Piksi, najpre u veznom redu utakmice sa Irskom, onda ofanzivnom postavkom za Portugal.

Jedna od bitnijih promena mogla bi da bude na golu, u dve utakmice je Marko Dmitrović primio čak četiri gola zbog čega bi među stative mogao od starta da stane Predrag Rajković.

Zbog crvenog kartona protiv Portugala neće biti Nikole Milenkovića na ovoj utakmici, te će biti promena i u zadnjoj liniji gde se očekuje da će uz Stefana Mitrovića i Strahinju Pavlovića sada igrati Uroš Spajić.

Detalji sa utakmice Srbija - Portugal

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Detalji sa utakmice Srbija – Portugal

U veznom redu bi trebalo da najofanzivniji budu Nemanja Radonjić i Filip Kostić, dok bi uz njih trebalo da igraju Sergej Milinković-Savić i Nemanja Gudelj. Takođe, ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi Piksi veću minutažu dao Ivanu Iliću, Nenadu Krstičiću ili Marku Grujiću.

Iza napadača će izvesno igrati Dušan Tadić, najistureniji će biti Aleksandar Mitrović, a favorit da mu pravi društvo u napadu je i Filip Đuričić, dok ni Luka Jović ne bi bio iznenađenje.

Potencijalni sastav Srbije za utakmicu protiv Azerbejdžana:

Rajković – Spajić, S. Mitrović, Pavlović – Radonjić, Milinković-Savić, Gudelj, Kostić – Tadić – Jović, A. Mitrović.

Video: Tadić: Šteta što nije bilo navijača

Source link

Slicni artikli

Top