You are here
Home > Fudbal > Ovo treba pokazati Ronaldu! Novi dokaz kruži internetom i pokazuje da LOPTA NIJE PREŠLA GOL CRTU celim obimom?!

Ovo treba pokazati Ronaldu! Novi dokaz kruži internetom i pokazuje da LOPTA NIJE PREŠLA GOL CRTU celim obimom?!


Niko sa sigurnošću to ne može da potvrdi bez gol-tehnologije, ma koliko to očigledno izgledalo iz inicijalnog ugla kada je Stefan Mitrović izbio loptu sa gol-linije.

Portugalski mediji su već presudili da se radi o „pljački u Beogradu“, selektor Fernando Santoš je posle meča istakao da mu se i glavni sudija Dani Makeli, inače policajac iz Roterdama, izvinio u ime pomoćnika Marija Diksa koji nije video da je lopta prešla liniju.

Na društvenim mrežama se tokom jutra pojavio i zanimljiv „geometrijski snimak“ sporne situacije koji pokazuje da lopta ipak nije prešla liniju celim prečnikom i da je Mitrović postavio nogu u pravi čas.

Kako bilo, rezultat ostaje 2:2 i ništa više tu ne može da se promeni, ali je lepo i saznanje da su ljubitelji fudbala širom sveta kasno sinoć ponovo osetili onu čar fudbala bez VAR-a, kada je sve bilo nekako zanimljivije i pod velom „slobodnog sudijskog uverenja“.

VIDEO: Mitrović vadi loptu sa gol linije

Source link

Slicni artikli

Top