You are here
Home > Košarka > Novi igrač Denvera o Jokiću: Nikolin IQ probija krov

Novi igrač Denvera o Jokiću: Nikolin IQ probija krov

Portal logo


Razbio je Denver Atlantu na debiju novog krilnog centra u timu, Arona Gordona. Stigao je Gordon iz Orlanda i već u prvoj utakmici upisao 13 poena i dva skoka čime je najavio da će dosta doprineti igri Nagetsa. Odradio je tim iz Kolorada dobar posao sa trejdovima i sada ubira plodove.

Naravno, zna Gordon gde je došao i ko je gazda Denvera, pa je posle utakmice odmah dobio pitanja vezana za igru Nikole Jokića.

Gordon nije štedeo lepe reči. Igrao je već sa vrhunskim centrom sa Balkana, Nikolom Vučevićem, a sada ima priliku da sarađuje sa Jokićem.

Njegov IQ probija krov. Jokić čini ovu igru tako lakom„, rekao je Gordon posle debija.

Jokić je protiv Hoksa Bogdana Bogdanovića zabeležio 16 poena, 10 skokova i osam asistencija. A imao je i on šta da kaže o novom saigraču.

Glavna stvar kod Erona Gordona je to što je prihvatio svoju ulogu u timu. Odbrana, napad, nije važno. On sve prihvata. Zna zašto je došao i zna koliko može da uradi na terenu i kako da nam pomogne i radi upravo to„, rekao je Jokić

.Dolazak Gordona u redove Nagetsa je velika stvar, zato je o njegovoj partiji govorio i sam trener Denvera Majkl Meloun.

Generalno, gledajući da mu je ovo bila prva utakmica, bio je neverovatan. Nema mnogo momaka koji mogu da urade to što Aron Gordon radi. Bila je zanimljiva utakmica, igrali smo jedni s drugima. Kada tako igramo, zanimljiv smo tim za gledanje„, zaključio je Meloun.

Source link