You are here
Home > Tenis > „Nisam se vratio da bih IGRAO DRUGO KOLO“ Federer želi da pobeđuje najbolje i zna tačno šta treba da uradi da bi mu to pošlo za rukom!

„Nisam se vratio da bih IGRAO DRUGO KOLO“ Federer želi da pobeđuje najbolje i zna tačno šta treba da uradi da bi mu to pošlo za rukom!


Rodžer Federer, vlasnik 20 gren slem titula, kaže da su njegove ambicije i dalje najveće, iako je pauzirao više od godinu dana zbog povrede.

Švajcarac je u poslednjih 14 meseci odigrao samo dva meča i to u Dubaiju. Odmah posle toga povukao se sa turnira u Dubaiju i Majami kako bi se vratio kući i spremio se za sezonu na šljaci.

Rodžer Federer

Foto: Samer F Rejjal / EPA;

Rodžer Federer

– Želim da osvajam velike turnire i pobeđujem najbolje igrače na svetu. Nisam se vratio da bih igrao drugo kolo u sredini sezone. Tačno znam šta treba da uradim. To je malo san, malo logika ili može da se nazove logičan san – filozofski je raspoložen 39- godišnji Federer.Rodžer kaže da i dalje naporno radi kako bi se spremio za nove izazove.

– Verujte da su mi treninzi veoma ozbiljni, iako ne pričam mnogo o tome. Ljudima je jasno da bez toga ne bih ni mogao da se vratim ni da u prošlosti beležim tako dobre rezultate. U jednom trenutku me operacija kolena onemogućila da treniram punom snagom. Sada je sve u redu – istakao je Federer.

Još uvek nije poznato koji će biti naredni turnir na kojem će igrati Federer u ovoj godini.

VIDEO: Novak Đoković počeo da trenira

Source link

Slicni artikli

Top