You are here
Home > Fudbal > To može samo Ibra – u 39. godini do osmocifrenog ugovora

To može samo Ibra – u 39. godini do osmocifrenog ugovora

Portal logo

Navodno, sve je gotovo, čeka se samo Zlatanov paraf…

Vreme ističe, Milan mora da krene u konkretnu akciju i reši svoje najvažnije pitanje. Radi se o slučaju Zlatan Ibrahimović. Kako navode pojedini italijanski mediji Paolo Maldini i njegovi najbliži saradnici doneli su odluku koja glasi: Ibra ostaje, dobiće novi ugovor!

Velike dileme oko želje čelnika Rosonera nije ni bilo, pitanje se postavljalo samo da li će slavni klub biti u mogućnosti da ispuni finansijske zahteve Mina Rajole. Dobri izgledi da se Milan vrati u Ligu šampiona, kao i nepobitan osećaj da ovaj sastav Stefana Piolija suštinski zavisi od Ibre, očito su bili presudni za konačnu odluku da 39-godišnjem napadaču bude ponuđen nastavak saradnje na još godinu dana.

Razume se, tu je i više nego zadovoljavajući učinak kojim je Zlatan vukao Milan u dosadašnjem delu sezone – 17 golova i dve asistencije na 23 utakmice.

Činjenica da je Ibrahimović sposoban da i dalje igra na vrhunskom nivou dala je argumente Minu Rajoli da značajno poveća njegovu cenu. Tako se spekuliše da će za novi jednogodišnji ugovor Šveđanin dobiti čak 10.500.000 evra.

Po trenutnom ugovoru Ibra zarađuje 7.000.000 i na desetom je mestu najplaćenijih igrača Serije A. Po novom bi skočio na drugo mesto, odmah iza Kristijana Ronalda. Pod uslovom da Portugalac ostane u italijanskom fudbalu…

Source link

Slicni artikli

Top