You are here
Home > Fudbal > Radonjić: Iznenadio sam i sam sebe

Radonjić: Iznenadio sam i sam sebe

Portal logo


Igrač utakmice u remiju Srbije i Portugala (2:2) svakako je Nemanja Radonjić.

Brzonogo krilo Olimpik Marselja na pozajmici u Herti zaigrao je u drugom poluvremenu i s dve asistencije sprečio poraz našeg tima. Prijala mu je promena strane, pošto je uz levu, ovaj put imao ulogu na desnoj strani terena.

„Iznenadio sam i sam sebe, pošto sam prvi put igrao tu poziciju. Drago mi je što sam preokrenuo meč. Sada nameštamo glave za sledeću utakmicu“, rekao je Radonjić.

UTORAK, 18.00: (10.0) AZERBEJDŽAN (4.70) SRBIJA (1.35)

Pored uloge u timu, prijala mu je i promena selektora, odnosno dolazak Dragana Stojkovića Piksija.

„Od početka utakmice smo dominirali. Možda su oni u nekim periodima utakmice bili malo bolji od nas. Dva gola smo primili u prvom poluvremenu su bili nesrećni. Desilo se da nam najniži igrač na terenu dva puta zatrese mrežu glavom. Onda smo krenuli da igramo kako smo rekli u svlačionici. Bolje igramo nego kod prethodnih selektora. Piksi je fenomenalan trener i mnogo nam pomaže. Vidi se da želi da igramo moderan fudbal. Ispunili smo to do sada“.

Svojom asistencijom omogućio je Aleksandru Mitroviću da postane rekorder po broju golova za našu reprezentaciju.

„Stvarno mi je drago. Rekao sam mu pre prve utakmice da će ući sa klupe i da će da postigne tri gola. Dao je dva. Baš mi je drago što sam mu baš ja namestio taj gol za rekord. Ne sumnjam u njega daće on još mnogo golova u reprezentaciji“.

Srbija posle dva kola ima četiri boda, a priliku da poboljšaju učinak Orlovi će imati u utorak u Azerbejdžanu.

Source link

Slicni artikli

Top