You are here
Home > Košarka > Nismo uspeli da uspostavimo odbranu

Nismo uspeli da uspostavimo odbranu


Mega je na svom parketu izgubila od crno-belih sa 98:88 u 23. kolu regionalne ABA lige, a na konferenciji za medije posle meča trener Jovanović je posebno istakao da je utakmica bila veoma interesantna.

„Bila je veoma dobra utakmica, interesantna za gledanje. Ne bih rekao da je krajnji rezultat odraz igre i jednog i drugog tima u toku utakmice. Onoga čega sam se pribojavao u pripremi utakmice, to se i ostvarilo. U delovima utakmice gde smo uspeli da iskontrolišemo njihov skok u napadu, kotranapad, a u isto vreme gde smo imali kontrolu našeg napada i neizgubljene lopte, mi smo imali jako dobro utakmicu“, rekao je Jovanović na konferenciji posle meča.

Bio je ovo deveti poraz Mege u dosadašnjem delu takmičenja, a trener Jovanović je kao glavni razlog poraza naveo slabiju igru u odbrani.

„Nismo uspeli da uspostavimo odbranu, igrači koji imaju glavne uloge ušli su prebrzo u faulove. U jednom trenutku pet igrača je imalo po tri lične greške, što je mnogo na rotaciju koju posedujemo. Čestitam mojoj ekipi na dobroj utakmici, čekamo naredne mečeve“, zaključio je Jovanović.Source link

Slicni artikli

Top