You are here
Home > Košarka > Netsi sve jači u napadu na prvu titulu – stiže i Oldridž

Netsi sve jači u napadu na prvu titulu – stiže i Oldridž

Portal logo

Nikada u istoriji franšize Bruklin nije stigao do NBA trofeja, ali bi ove sezone konačno mogao da stigne do prvog. Ekipa koju između ostalih čine Kevin Durent, Kajri Irving, Blejk Grifin, Džejms Harden i Deandre Džordan postaće zvučnija za još jedno ime – Lamarkusa Oldridža.

Sedmostruki učesnik Ol-stara nedavno je sporazumno raskinuo ugovor sa San Antonio Sparsima, što ga je učinilo slobodnim agentom. Majami Hit je navodno bio blizu njegovog dovođenja, ali se Lamarkus na kraju ipak odlučio za Netse, saznaje ESPN, učinivši ih tako još većim kandidatom za titulu.

(3,30) Adelajd (3,35) Sidnej (2,10)

Pomenuti izvor ističe kako se očekuje da će Oldridž većinu vremena igrati na poziciji centra, što bi moglo da utiče na minutažu Deandrea Džordana.

Oldridž je poslednju utakmicu odigrao prvog marta upravo protiv Netsa. Sparsi su deset dana kasnije potvrdili da će se bilo trejdom ili sporazumnim raskidom rastati sa 35-godišnjim centrom nakon šest godina saradnje.

Iskusni centar je u dosadašnjih 15 sezona u NBA ligi u proseku beležio 19,4 poena i 8,3 skoka, a pre San Antonija nastupao je devet godina za Portland.

Source link

Slicni artikli

Top