You are here
Home > Fudbal > Kolarov i njegove četiri opcije

Kolarov i njegove četiri opcije

Portal logo

Jedna bi mogla da znači i Ligu šampiona…

Doskorašnji srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov, sasvim je izvesno, neće ostati u Interu posle leta. Oko tog pitanja italijanske kolege složile su se još početkom marta, pa je sada glavna preokupacija kada je nekadašnji bek Rome u pitanju koja je njegova sledeća stanica.

Podsetimo, Kolarov je prošlog leta došao u Inter za 1.500.000 evra, pošto ga je Antonio Konte jurio skoro godinu dana. Potpisao je jednogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra neto uz opciju da se saradnja produži za još jednu sezonu. Ali pod uslovom da obe strane budu zadovoljne. Očigledno je da u Interu nisu najsrećniji onim što je Srbin pokazao i da ga neće zadržavati. Navodno, Konte mu nije zaboravio lošu partiju u prvom Derbiju dela Madonina, kada je Zlatan Ibrahimović iskoristio sve njegove defanzivne mane i doneo trijumf Rosonerima.

Do tada Aleksnadar Kolarov bio je starter i projektovan kao jedan od najvažnijih šrafova Nerazura. Posle te utakmice usledila je selidba na klupu, a zatim pauza zbog koronavirusa. Bez obzira na brz oporavak više nije uspeo da se vrati među startere. Štaviše, od sredine decembra prošle godine u Seriji A zabeležio je svega 17 minuta na terenu.

Pre nekoliko nedelja pojavila se informacija da bi od juna Kolarov mogao kao slobodan igrač da ode kod Siniše Mihajlovića u Bolonju, ali Italijani danas pišu kako to nije jedina opcija za srpskog veterana. Ozbiljno interesovanje za njega navodno pokazuju Sampdorija, pa čak i Atalanata, uz napomenu da ga Gasperini vidi kao backup opciju.

Kada je u pitanju odlazak van Apenina najčešće se kao opcija pominje Galatasaraj.

Source link

Slicni artikli

Top