You are here
Home > Fudbal > Humanitarni tiket u podne: Marko Vasiljević potencijalni dobitak namenjuje fonaciji Budi human

Humanitarni tiket u podne: Marko Vasiljević potencijalni dobitak namenjuje fonaciji Budi human

Portal logo

Današnji MOZZARTOV plemeniti kladilac, 1753. u nizu, je Marko Vasiljević. Srpski glumac koga smo gledali u ostvarenjima “Zaspanka za vojnika”, “Ubice mog oca”, “Tajne vinove loze”, a uskoro ćemo ga gledati u Groznoj deci i Herojima radničke klase. U jednom razgovoru za medije Marko je istakao da mu je važnije kakav je neko čovek pa tek potom glumac.

Dobar čovek, sjajan glumac, a nadamo se i uspešan humanitarni kladilac Vasiljević je sastavio dobrotvorni listić za više nego odličnih 734.100 dinara. Ukoliko prođe tiket naša kompanija će iznos donirati za fondaciju Budi human.

Na tiketu su se našle utakmice iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.  U15.00 sati igraju KAZAHSTAN i FRANCUSKA. Za domaću reprezentaciju duel sa Francuzima biće prvi u grupi “D”. Trikolori su razočarali na startu, sa Ukrajinom su odigrali 1:1. Selekcije se do sada nisu sastajale, a gosti ne smeju ponoviti nonšalantan pristup meču.

“Dupla pobeda Francuske, DP 2 – 2”.

Dve utakmice startuju u 18.00 DANSKA – MOLDAVIJA i JERMENIJA – ISLAND. U “F” grupi Danci su startovali pobedom od 2:0. Pre poslednje pobede imaju samo dva poraza od Belgije na 10 poslednjih mečeva. Moldavija je sa Faranima odigrala 1:1, ali je nešto ranije izgubila od Slovenije, Kosova i Grčke. Verujemo das u u Kopenhagenu Danci favoriti. Kada je u pitanju susret JERMENIJA – ISLAND domaći su u seriji od šest mečeva bez poraza. Islanđani imaju niz od šest poraza. Island ima bolji međusobni odnos dve pobede i remi sa Jermenijom. U grupi “J” Nemačka, Rumunija i Jermenija imaju po tri boda.

“Na Dansku igram DP 1 – 1, a na meču JERMENIJA – ISLAND, gol, gol, tri plus” .

Stigli smo do polovine dobrotvornog tiketa. Preostale tri utakmice startuju u 20.45. Prvo, takozvana selekcija KOSOVA– ŠVEDSKA. Gosti su prvi u grupi, sa tri boda, dva više od Španije. Domaći su poslednju prijateljsku utakmicu dobili sa 4:0. Na stadionu Fadilj Vokri veće šanse dajemo Šveđanima, a naš gost igra.

“Gol, gol”.

UKRAJINA dočekuje FINSKU. Reprezentacije su uknjižile po bod u prvim mečevima grupe “D”. Nakon tri poraza Ukrajina je odigrala 1:1 sa Francuskom. Finci su imali tri pobede, poraz, pa nerešen ishod sa BiH.

“TGG GG za kvotu 2.10”.

I poslednja utakmica na humanitarnom tiketu je duel IZRAELA i ŠKOTSKE. Izraelci su doživeli poraz u prvom kolu kvalifikacija dok su Škoti uzeli bod. Gosti su odigrali nerešeno, 2:2, sa Austrijom, a poslednji međusobni meč u novembru okončan je sa 1:0 za večerašnje domaćine. Međusobna statistike je ujednačena, 2:1:2.

“Igram na broj golova od dva do tri”, zaključuje “Marko Smiljanić” iz gledane serije “Tajne vinove loze”, a plemeniti dobitak namenjuje za fondaciju Budi human.

Našeg gosta upoznali smo sa društveno odgovornim poslovanjem MOZZARTA.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.081.537 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović i Goran Bjelogrlić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gostadobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, Bileća. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

[email protected]

 

Source link

Slicni artikli