You are here
Home > Košarka > RTS :: Matović: Biće teško da pariramo Megi; Jovanović: Da im odgovorimo energijom

RTS :: Matović: Biće teško da pariramo Megi; Jovanović: Da im odgovorimo energijom


„Igramo utakmicu protiv protivnika koji je ove godine napravio dosta dobrih pobeda, nalazi se u vrhu tabele i biće jako teško da im pariramo“, izjavio je trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović uoči gostovanja Megi u 23. kolu ABA lige.

„Izgubili su praktično šansu za plej-of u poslednjem kolu, tim koji je izuzetno talentovan, fantastično selektiran, fantastično trče, odlične su atlete. Tačno se zna ko šta radi, šta rade visoki igrači, šta rade spoljni.“

„U ovom momentu imaćemo težak zadatak da praktično pariramo, prvenstveno njihovom trčanju sa jedne strane, sa druge strane u nekim stvarima koje se tiču ofanzivnog skoka“, rekao je Matović za TV Partizan.

„Igramo utakmicu protiv tima koji je ove godine pretrpeo dosta promena, međutim, poučeni iskustvom iz prve utakmice znamo da je za dobar rezultat potrebno da im odgovorimo energijom, izjavio je trener Mege Vlada Jovanović.

Mega dočekuje crno-bele u nedelju od 12 sati u dvorani „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

„Radni zadaci moraju da budu jako dobro odrađeni, pre svega odbrana njihovog kontranapada i ofanzivnog skoka. U prethodnom periodu imali su dosta personalnih problema što se tiče povreda, ali u poslednjim kolima uspevaju da se kompletiraju i verujem da će nas dočekati u najboljem sastavu“, izjavio je Jovanović.

Posle 22 odigrana kola Mega ima skor 14-8 dok Partizan ima osam pobeda i 13 poraza, uz utakmicu manje.Source link